Over ons

We zijn een openbare basisschool in Waddinxveen. Je mag bij ons jezelf zijn en zeggen wat je vindt. We leren om samen te werken en om respect te hebben voor elkaar. Zo weet ieder kind hier op school: ik ben welkom!

Hier leer je met plezier!
We zijn er om kinderen een goede basis van kennis en vaardigheden mee te geven voor later. We laten kinderen ervaren dat ze er toe doen en dat ze trots op zichzelf mogen zijn. We moedigen ze aan om de ander te leren kennen, samen te werken en elkaar te inspireren. Binnen een inspirerende, veilige omgeving dagen we kinderen uit en brengen ze met plezier tot leren. Zo kunnen ze het maximale uit zichzelf halen en met vertrouwen hun plek in de wereld vinden.

Waar we voor staan
Structuur
We hebben duidelijke regels en bieden structuur. Kinderen weten wat er van hen wordt verwacht en hoe we met elkaar werken aan goede resultaten.
 
Veiligheid
We zorgen voor een veilige omgeving waar ieder kind wordt gezien. Kinderen kunnen zichzelf zijn, mogen hun mening geven en hebben respect voor elkaar.
 
Focus
Met taal, rekenen, lezen en sociale vaardigheden leggen we een stevige basis voor de toekomst. Dit is het fundament waarop wij bouwen en kinderen laten (op)groeien.
 
Plezier
Onze lessen zijn uitdagend en inspirerend. Hierdoor prikkelen we de nieuwsgierigheid van kinderen en zorgen we iedere dag voor leer- en werkplezier.

Daardoor kunnen leerlingen van de Theo Thijssen
  • Vertrouwen op elkaars talenten.
  • Blijven leren door te doen en te oefenen.
  • Zelfstandig werken en durven keuzes te maken.
  • Zichzelf uiten en presenteren.
  • Kritisch denken
  • Oplossingsgericht en verantwoordelijk denken en handelen.