Over ons

Welkom op Het Coornhert Lyceum! Wij zijn een scholengemeenschap in Haarlem met ongeveer 1.500 leerlingen voor gymnasium, atheneum, havo en mavo en maken deel uit van Dunamare onderwijs.

Op het Coornhert Lyceum vinden we kunst en cultuur niet alleen belangrijk; we zijn er ook goed in! Dat is terug te zien op ons jaarlijkse open podium of tijdens een van onze muziekavonden. Ons onderwijs karakteriseert zich door eigenaarschap, persoonlijke groei en samenwerking met veel ruimte voor creativiteit en kunstzinnige ontplooiing. Het Coornhert Lyceum is lid van de Vereniging van CultuurProfielScholen en is sinds 2022 een daltonschool. Vanaf schooljaar 2023-2024 biedt onze school ook het technasium aan.
 

Ruimte voor een zo breed mogelijke ontwikkeling

Graag dragen we een steentje bij aan talent. Zowel leerlingen als docenten krijgen bij ons de ruimte om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Die ruimte weerspiegelt zich ook in ons schoolgebouw met licht interieur en warmte in het gebouw. In het voorjaar is de mooie binnentuin een inspirerende ontmoetingsplek voor studie- en culturele activiteiten.


Bij Coornhert Lyceum is de volgende vacature beschikbaar: