🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Vrachtwagenchauffeur | 40 uur

Tuincentrum De Bosrand BV
Oegstgeest

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Wie zijn wij?
De Bosrand is een uniek familiebedrijf, opgericht in 1980. Wij, de zes kinderen, werken samen met onze ouders in het bedrijf. Inmiddels hebben wij vijf tuincentra, twee groothandels, een distributiecentrum, een outlet en eigen kwekerijen. Ons tuincentrum kent onder andere een groot assortiment aan bloemen, planten, sfeerartikelen, een gezellig tuinrestaurant en een dierenafdeling. De Bosrand is een vernieuwend en groeiend bedrijf dat mensen wil inspireren en informeren over huis, tuin en dier. Wij willen iedereen laten genieten van een sfeervolle groene leefomgeving. Wij blijven investeren in de toekomst van het bedrijf en in ons team, zodat ook de volgende generatie trots kan zijn op De Bosrand en een bezoek aan onze winkels een mooie beleving blijft. Kom jij ons daarbij helpen en het team versterken?

Wat ga je doen?
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Chauffeur C die het leuk vindt om dagelijks mooie ritten op de Nederlandse wegen te maken, het gevoel van vrijheid te ervaren en ervoor zorgt dat onze bloemen en planten en andere tuinmaterialen met een glimlach en een goed humeur bij onze vestigingen, kwekers, leveranciers en distributiecentrum worden geladen en gelost. Bij De Bosrand gebruiken we alleen het beste materieel. Daarom rij je als chauffeur met de modernste vrachtwagens en opleggers van
A-merken. Deze zijn bovendien altijd voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen.

* Laden, transporteren en lossen van zendingen tussen onze vestigingen en leveranciers
* Bijhouden van een juiste en volledige vervoersadministratie
* Vastzetten en zekeren van de lading met behulp van de daarvoor bestemde hulpmiddelen om transportschade te voorkomen
* Je bent het gezicht en visitekaartje van De Bosrand bij leveranciers en kwekers

Hoe ziet jouw dag eruit?
Ben je benieuwd hoe een dag als chauffeur bij ons eruit ziet? Check dan de agenda voor vandaag.

Jouw dag begint bij ons distributiecentrum in Oegstgeest. Na een goeie kop koffie en een praatje met de collega’s stap jij de vrachtwagen in en ben je klaar voor je eerste ritje naar de bloemenveiling in Aalsmeer. Op de veiling laad je alle bloemen en planten in die is ingekocht en vervolgens rijdt je terug naar Oegstgeest zodat je collega’s van het distributiecentrum de bloemen en planten direct kunnen verdelen over de verschillende vestigingen.

Aangekomen in Oegstgeest staat er nieuwe vracht klaar voor de vestigingen en aan jou de eer om deze prachtige producten bij onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Woerden en Wassenaar af te leveren. Je verzamelt als eerste de lading voor Wassenaar en vervolgt daarna jouw route naar de volgende vestiging, net zo lang totdat je met een lege vrachtwagen weer richting Oegstgeest kan.

Je maag begint te knorren, het is tijd voor de lunch! Als het kan heb je de tijd om op locatie rustig je broodje te eten. Ben je te ver om terug te rijden, dan zoek je een ander plekje op om te lunchen. Voor vanmiddag staan er nog wat ritjes met retouren van klantorders en emballage op het programma en ga je langs bij diverse kwekers om verse planten op te halen voor onze winkels.

Waar kun jij op rekenen?
Als onderdeel van De Bosrand familie:

* Werk je in een enthousiast en jong team
* Heb je een afwisselende baan
* Kom je in een warm bad van leuke collega’s terecht
* Zijn er kansen (en budget) voor persoonlijke en professionele groei
* Is er een personeelskorting op het assortiment
* Is er een collectieve korting op de zorgverzekering
* Ontvang je een marktconform salaris

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?
* Je bent in het bezit van een C-rijbewijs en Code 95
* Je hebt (bij voorkeur) ervaring in het vervoeren van bloemen & planten
* Een ster in timemanagement en je bent in staat om met deadlines te werken
* Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ruime mate van zelfstandigheid
* Minimale beschikbaarheid van 40 uur per week

Hebben we een match?
Zie jij jezelf als onze nieuwe chauffeur? Laat ons weten wie je bent en stuur je motivatie plus cv naar info@debosrandtrading.nl. Heb je nog vragen? Bel dan even naar 071 205 70 40 en vraag naar Dicky Hoogenraad. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.